08.04.2021 812

Güvenli Okullaşma ve Uzaktan Eğitim Projesi kapsamında "Fizibilite Çalışması/İhtiyaç Analizi, Teknik Tasarımlar ve Uygulama Desteği için Danışmanlık Hizmetleri" alımına yönelik ilanlara aşağıdaki linklerden ulaşılabilir.

You may have access to the Request for Expressions of Interest for selection of consulting firms for "the Feasibility Study/Needs Analysis, Technical Designs and Implementation Support" under the Safe Schooling and Distance Education Project at the following links.

RFEOI for Consulting Services for the Feasibility Study/Needs Analysis, Technical Designs and Implementation Support