Hürriyet İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; Vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, ailesine ve Türk Milleti´ne yararlı nesiller,Çağdaş,Bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, Nitelikli, sorumluluk bilinci olan, Değerlerini yaşayan ve yaşatan, Hoşgörü sahibi,Olaylara geniş bir açıdan bakabilen,Özgüveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı,Demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, Türk Milleti´nin milli, ahlâki, insani, manevi, kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; Ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; İnsan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar yetiştirmek.

Saatler: Başlama : 13:30 Bitiş : 17:50
Servis Bilgisi: SERVİS YOK
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: ÖDÜLLÜ OKUMA YARIŞMASI PROJESİ GERİ DÖNÜŞÜMDEN OYUNCAĞA PROJESİ

WEB - https://kocaalihurriyet.meb.k12.tr

Adres - AĞALAR MAH. OSMANLI SK. ATATÜRK ORTAOKULU NO 3 KOCAALİ / SAKARYA

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM (ÖĞLENCİ)

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi

Adres - AĞALAR MAH. OSMANLI SK. ATATÜRK ORTAOKULU NO 3 KOCAALİ / SAKARYA

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe Merkezindedir. İl Merkezine 70 km.dir.